S BOXEROM NA RUKE A NA SLABŠIEHO SI TRÚFOL

S BOXEROM NA RUKE A NA SLABŠIEHO SI TRÚFOL
PRED POLICAJTMI KRIMINÁLNEJ POLÍCIE UŽ TAKÝ HRDINA NEBOL

🗣Policajti kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III objasnili násilný trestný čin, ku ktorému došlo ešte v priebehu marca tohto roku v priestoroch podchodu na Trnavskom mýte.
👮‍♂️Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie oslovil vo večerných hodinách 26-ročného muža – prechádzajúceho podchodom, 45-ročný Karol. Toho zaujal mobilný telefón zn. Samsung, ktorý mal pri sebe mladý muž a chcel ho s ním vymeniť. 👊To však majiteľ mobilného telefónu odmietol, na čo Karol vytiahol z vrecka nohavíc „boxer“ ktorý si nasadil, a pod hrozbou jeho použitia sa začal mladému mužovi vyhrážať. Ten zo strachu o svoj život a zdravie mu mobilný telefón následne odovzdal, na čo Karol z miesta odišiel.
🚓Na základe dôslednej operatívno pátracej činnosti sa policajtom podarilo zabezpečiť dostatok dôkazov, na základe ktorých policajti kriminálnej polície zadržali menovaného muža. 45-ročnému Karolovi D. z Bratislavy po vykonaní potrebných úkonov vyšetrovateľ PZ vzniesol obvinenie zo zločinu lúpeže a umiestnili ho v cele policajného zaistenia. Zároveň bol spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu.

FOTO📸: Google mapy

Autor správy, foto a správu publikoval Polícia SR – Bratislavský kraj on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *