‼️ NECHCEME BYŤ V ČIERNEJ FARBE ‼️ 🔺 Od pondelka sa už druhý týždeň okres Poprad ocitne v čiernej farbe covid automatu. Náš bež…

‼️ NECHCEME BYŤ V ČIERNEJ FARBE ‼️

🔺 Od pondelka sa už druhý týždeň okres Poprad ocitne v čiernej farbe covid automatu. Náš bežný život tak naďalej bude značne obmedzený.

🔺 Úplne zatvorené budú fitness centrá, wellness, akvaparky i hotely a penzióny. V reštauráciách a baroch si neposedíme, čaká nás len okienkový predaj a rozvoz. Zakázané sú svadby, oslavy, večierky, zrušené sú kultúrne podujatia, takmer vôbec sa nebudú dať navštíviť ani športové akcie.

‼️ Ako sa dá tomuto regionálnemu lockdownu čeliť ? Stačí, ak by sa dalo zaočkovať niečo cez 1000 ľudí nad 50 rokov – a už nikdy by sme nespadli do čiernej farby!

‼️ DNES – 7.11. sa uskutoční vakcinácia jednorazovou dávkou Janssen v Obchodnom centre MAX – a to bez registrácie.

‼️ „Popradčania! Využite dnešnú príležitosť, keď sa môžete zaočkovať bez zbytočnej byrokracie, doslova na otočku. Pomôžete tak nielen sebe a svojmu zdraviu, ale aj celému okresu, podnikateľom, prevádzkam, deťom, školám, kultúre, športu,“ apeluje touto cestou primátor mesta Poprad Anton Danko na spoluobčanov a dodáva: „Počas týždňa vám svoje služby ponúka plne fungujúce Vakcinačné centrum v Poprade a aj tam sa zaočkovanie dá riešiť bez elektronickej registrácie ak o to požiadate sociálny odbor nášho mestského úradu. Imobilným občanom zabezpečíme aj dopravu na náklady mesta. Pomôžme si všetci navzájom, aby sa nám pred Vianocami a počas nich žilo ľahšie a krajšie!“, dodáva prvý muž Popradu.

Autor správy, foto a správu publikoval Poprad – oficiálna stránka mesta on Facebook Zdroj Read More

Napíšte nám v prípade preklepu alebo chyby v článku. Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *