🇸🇰 🇪🇺 🇵🇹 KDH AKTÍVNE NA EURÓPSKOM FÓRE O OCHRANE ŽIVOTA „JEDEN Z NÁS“ V LISABONE Európska federácia Jeden z nás, ktorá združuje…

🇸🇰 🇪🇺 🇵🇹 KDH AKTÍVNE NA EURÓPSKOM FÓRE O OCHRANE ŽIVOTA „JEDEN Z NÁS“ V LISABONE

Európska federácia Jeden z nás, ktorá združuje desiatky organizácií s poslaním chrániť ľudský život, združila v Lisabone významné konzervatívne osobnosti na medzinárodnom fóre.

✅ Sme radi, že KDH malo na európskom fóre významné zastúpenie. Postarali sa oň naša europoslankyňa a zároveň členka predsedníctva Fóra života Miriam Lexmann, náš bývalý úspešný europoslanec, spoluzakladateľ a prezident združenia Donum Vitae Miroslav Mikolášik. Na dolnej snímke z Lisabonu sú spolu s Annou Kováčovou-Habovštiakovou z Donum Vitae, Miriam Kuzárovou zo CitizenGO a slovinským expremiérom a bývalým europoslancom Alojzom Peterlem.

✅ Fórum bolo dôležitým príspevkom občianskych aktivistov, profesorov, univerzitných výskumníkov, pro-liferov, zástupcov cirkvi, rodín, podnikateľov i politikov ku Konferencii o budúcnosti Európy. Tá je výbornou príležitosťou znovu si pripomenúť hodnoty, ktoré sú opornými piliermi našej európskej integrácie.

✅ Miriam Lexmann sa v príhovore venovala aj ďalším novodobým ohrozeniam: slobody svedomia, prejavu či náboženského vyznania.

👉 KDH vytrvalo obhajuje ochranu ľudskej dôstojnosti a ľudského života v každej jeho fáze, a to nielen doma, ale i na medzinárodných podujatiach v zahraničí. Dnes spolu s mnohými z Vás zapaľujeme „Sviečku za nenarodené deti“, ktorú každoročne 2. novembra na Slovensku organizuje Fórum života.

Autor správy, foto a správu publikoval KDH on Facebook Zdroj Read More

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *