🏆OCENENIE OD 🇨🇿ČESKÉHO MINISTRA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA PRE NAŠICH ŠTUDENTOV👨‍🎓👏 👆Stali sa víťazmi národného kola Enersol SK a zauj…

🏆OCENENIE OD 🇨🇿ČESKÉHO MINISTRA ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA PRE NAŠICH ŠTUDENTOV👨‍🎓👏
👆Stali sa víťazmi národného kola Enersol SK a zaujali aj na medzinárodnom poli🔝

🟨Projekt žiakov Stredná odborná škola technická v Humennom Dávida Firdu a Jána Milčáka „Optimalizácia spotreby elektrickej energie domu 🏠🔋s dobíjaním elektromobilu“ 🥇zvíťazil na celoslovenskom kole súťaže Enersol SK v Senici a získal možnosť reprezentovať Slovensko na medzinárodnom kole tejto súťaže🆒.
🟨To sa uskutočnilo začiatkom novembra v Plzni v Českej republike v konkurencii zástupcov z Českej republiky, Slovinska, Rakúska a Nemecka. Projekt tu v anglickom jazyku obhajoval konzultant autorov Samuel Turík a s veľkou cťou. Zaujal, vyslúžil si uznanlivý potlesk a domov pre autorov priniesol ocenenie ministra životného prostredia v Českej republike Richarda Brabeca💪.
Blahoželáme🙏.
ℹ️Enersol SK je súťaž v zameraní na problematiku využívania alternatívnych zdrojov energie, v oblasti úspor energie, obnoviteľných zdrojov energie, znižovania emisií v doprave, pričom vytvára trvalý vzťah k ochrane životného prostredia🌳.
Foto: SOŠ technická Humenné

Autor správy, foto a správu publikoval Prešovský samosprávny kraj on Facebook Zdroj Read More

Napíšte nám v prípade preklepu alebo chyby v článku. Ďakujeme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *